Через веломарафон на ділянці траси Львів – Ужгород обмежать рух транспорту

1122 0
Веломарафон стартуватиме у Старому Самборі і відбудеться вже вп’яте.
Фото: Unsplash

Фото: Unsplash

На Самбірщині у неділю, 18 липня, відбудеться веломарафон формату Gran Fondo Ukraine. Через змагання на автомагістралі Львів – Ужгород, зокрема на ділянці Старий Самбір – Ужок, частково буде обмежений рух транспорту.

Веломарафон стартуватиме у Старому Самборі і відбудеться вже вп’яте. Як повідомляють у пресслужбі Львівської ОДА, цьогоріч на Gran Fondo зареєструвались близько півтисячі велосипедистів. Учасники на вибір долатимуть дистанції у 90 та 140 кілометрів. Найбільше змагатиметься у віковій групі 30-34 роки.

Читайте також: У Львові в межах реконструкції вулиці Бандери перекриють частину Городоцької

Для довідки

Gran Fondo – це формат багатокілометрових велозаїздів, що був започаткований в Італії і набув популярності у багатьох країнах Європи, а останнім часом – і на інших континентах. Вперше Gran Fondo, або ж велику гонку, провели в італійському приморському містечку Чезенатіко у 1970 році.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!