Через велоперегони на Львівщині перекриють рух. Схема перекриття

1411 0
Перегони відбуватимуться дорогами Львівського району.
Фото: the Village

Фото: the Village

У неділю, 26 вересня, відбудуться велоперегони «Львівська Сотка. Осінь», на які цього року зареєструвалися вже 650 учасників, зокрема з Білорусі, Туреччини та Молдови. Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації.

Читайте також: у Львові обіцяють розширити веломережу і покращити мобільність у місті

Перегони відбуватимуться дорогами Львівського району, відтак у неділю на відрізку Брюховичі – Лозино – Жовква з 10:50 до 14:00 та відрізку Лозино – Івано-Франкове з 11:30 до 14:00 рух транспорту буде перекритий. Урочистий старт змагань відбудеться на площі Ринок о 10.15.

Додамо, що велосипедисти обирають дистанцію в 100 та 60 кілометрів, а змагання відбуватимуться з урахуванням обмежень «жовтої» зони.

Переможцем веломарафону стане кожен учасник, що зможе здолати дистанцію, вклавшись у ліміт час:  6,5 годин на 100 км та 6 годин на 60 км. На перших фінішерів чекають особливі нагороди та призи від партнерів змагань, зазначили у ЛОДА.

Вперше велоперегони «Львівська Сотка» відбулися у 2010 році, у яких взяли участь 35 велосипедистів.

Схема перекриття:


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!