Через велопробіг у Львові можуть ситуативно обмежувати рух. Маршрут

2313 0
У неділю, 21-го травня, у Львові відбудеться традиційний масовий велозахід, котрий щороку збирає сотні прихильників здорового і активного способу життя.
фото: соцмережі

фото: соцмережі

Очікується, що цього року у Львові до щорічного велосипедного свята долучаться більше тисячі велосипедистів. Учасники Велодня збираються на площі перед Львівським національним академічним театром опери та балету ім.  С. Крушельницької (просп. Свободи).

Об 11:00 стартує урочистий велопробіг: колона велосипедистів вирушить за маршрутом пр. Свободи – вул. Городоцька – вул. Кульпарківська – вул. Наукова – вул. Хуторівка – пр. Червоної Калини – вул. Стуса – вул. Шота Руставелі – вул. Зелена – вул. Князя Романа – пр. Свободи. Загальна довжина маршруту – приблизно 20 км. Можливе ситуативне перекриття руху.

Читайте також: Львів відзначатиме День музеїв. Куди піти з дітьми

Головною метою заходу є популяризація велосипеда як екологічно чистого, дешевого і зручного засобу пересування по місту, як способу дбати про своє здоров’я та підтримувати себе у хорошій фізичній формі. Крім того, Велодень покликаний ще раз привернути увагу представників влади, бізнесу, громадських організацій, освіти до важливості створення та розвитку належної інфраструктури, проведення регулярної освітньої роботи з вивчення правил безпечної поведінки на дорозі усіма учасниками руху, інформує прес-служба ЛМР.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!