Через велику кількість вантажівок на виїзді з України водіїв просять користуватися ПП у Смільниці

1239 0
Тільки у пунтках пропуску «Краківець – Корчова» та «Рава-Руська – Гребенне» було по 500 вантажних машин.
Фото: galka.if.ua

Фото: galka.if.ua

Через зростання кількості вантажівок, що прямують на виїзд з України перед пунктами пропуску «Шегині – Медика», «Рава-Руська – Гребенне» і «Краківець – Корчова» водіїв закликають скористатися міжнародним автомобільним пунктом пропуску «Смільниця – Кросьценко». Там також функціонує є смуга руху для вантажівок (вагою до 7,5 тонн). Про це повідомили у Львівській митниці.

Загалом станом на 10.00, сьогодні, 9 травня, на пунктах пропуску Львівської митниці у напрямку «виїзд з України» зафіксована така кількість транспортних засобів:

  • «Краківець – Корчова»: вантажних – 520; легкових – 0;
  • «Рава-Руська – Гребенне»: вантажних – 510; легкових – 0;
  • «Шегині-Медика»: вантажних 310; легкових – 0;
  • «Грушів – «Будомєж»: вантажних – 0 (смуга для вантажівок непередбачена); легкових – 0;
  • «Угринів – Долгобичув»: вантажних – 0 (смуга для вантажівок не передбачена); легкових – 0;
  • «Смільниця – Кросьценко»: вантажних – 0; легкових – 0.

 

Читайте також: Проблему з пальним можна вирішити, – експерт

Нагадаємо, що за добу через пункти пропуску на Львівщині на виїзд перейшли 18 тисяч українців. Станом на 9 годину в усіх пунктах пропуску є черги, а саме: «Угринів», «Грушів» та «Смільниця» – легкові автомобілі на в'їзд; «Рава-Руська» – вантажівки по обидві сторони кордону; «Краківець» і «Шегині» – легкові автомобілі на в’їзд, вантажівки в обох напрямках.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!