Політична реклама

Через відключення газу на ТЕЦ-1 львів'яни знову без гарячої води

1573 1
За борги від газу відключили ТЕЦ-1. Два найбільші підприємства «Львівтеплоенерго» та «Львівгаз» ще з початку тижня не могли дійти згоди. Про це повідомили в новинах ЛОДТРК 9 серпня.

Керівництво «Львівтеплоенерго» запевняє: газ від ТЕЦ 1 таки відімкнули. В результаті цього без гарячої води та тепла залишилося більше половини Львова: увесь Сихівський, Личаківський, Франківський та частина Галицького районів.

Головний інженер підприємства телефоном розповів: трубу перекрили через борги, але не тецівські, а державні. Коли усі фінансові питання будуть з’ясовані, а гарячу воду знову подадуть мешканцям – наразі не відомо.

Джерело: ZIK

25 Квітня, 2016 20:56
Віктор Просто клас! Без попереджень, краще вже на бойлери перейти та електро батареіі. Міська влада незахищає своіх громадян.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!