Через вибори міліціонери Львівщини посилили режим роботи

1892 0
На Львівщині охорону громадського порядку поблизу виборчих дільниць буде здійснювати 2831 працівник міліції. На сьогодні правоохоронці Львівщини вже зафіксували 35 подій, що стосуються порушення виборчого процесу.
Фото: drohobych.com.ua

Фото: drohobych.com.ua

Охорону бюлетенів правоохоронці Львівщини розпочали з 23 жовтня, повідомив 24 жовтня під час прес-конференції начальник ГУМВС України у Львівській області полковник міліції Дмитро Загарія. Водночас особовий склад львівської міліції переведено на посилений режим роботи, пише Львівський портал.

Охороняти громадський порядок поблизу виборчих дільниць будуть також 1200 активістів.

«Після проведеної спільної наради з представниками громадських організацій, ми узгодили план спільних дій по забезпеченню охорони громадського порядку поблизу виборчих дільниць. Така співпраця з активістами вперше була запроваджена на президентських виборах у травні і вона себе повністю виправдала», - зазначив очільник міліції Львівщини.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!