Через вибух у будинку на Замарстинівській постраждало три квартири

1652 0
У будинку проводять обстеження.
Фото: ДСНС

Фото: ДСНС

У житловому будинку на вул. Замарстинівській, 28 у Львові, де стався вибух газу, постраждало три квартири. На місці проводять обстеження цих помешкань, щоб зрозуміти, які саме пошкодження спричинила аварія та які протиаварійні заходи треба провести. Про це повідомили у Львівській міській раді.

Опісля проведення обстежень це питання обговорять на міській комісії ТЕБ і НС, щоб почати виконувати протиаварійні роботи. Ще вчора у будинку, крім трьох постраждалих квартир, відновили електропостачання. Питання щодо відновлення постачання газу вирішуватимуть сьогодні.

Читайте також: У Львові назвали попередню причину вибуху газу на Замарстинівській

Нагадаємо, що через вибух постраждало троє мешканців. Вони перебувають у лікарні, про їх стан розповіли лікарі.

У Львівській міській раді також повідомили, що пропонували мешканцям усіх квартир можливе відселення, однак люди сказали, що не потребують іншого тимчасового житла. Оскільки дехто з них переїхали на кілька днів до родичів, а дехто повернувся до своїх квартир у цьому будинку.

Нагадаємо, що вибух на вул. Замарстинівській стався в одній з квартир на 2 поверсі триповерхівки. Квартира була повністю охоплена вогнем. Травмувалось 3 осіб, ще двоє звернулись за медичною допомогою.

Рух вулицею перекрили, тимчасово не курсував електротранспорт. 

 

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!