Політична реклама

Через «Євро-2012» навчальний рік в українських школярів закінчиться швидше

1405 0
Міністерство освіти і науки, молоді та спорту оприлюднило інформацію щодо закінчення 2011/2012 навчального року, державної підсумкової атестації та зовнішнього незалежного оцінювання у зв’язку з проведенням в Україні футбольного чемпіонату «Євро-2012».

Як повідомили у прес-службі відомства, навчальні заняття для 1-8-х і 10-х класів завершаться 25 травня. Для 11-х класів навчальні заняття закінчаться 3 травня, після чого 4-11 травня у них пройде державна підсумкова атестація, зокрема з української мови (обов’язково), математики або історії, або профільного предмету, а також з предмета, який обере учень.

12-13 травня випускникам 11-х класів вручатимуться документи про освіту. Також МОН затвердило графік проведення зовнішнього незалежного тестування. Згідно з цим графіком, 15 травня відбудеться тестування з хімії, 17 травня – з російської мови, 19 травня – з географії, 21-22 травня – з математики, 24 травня – з всесвітньої історії, 26 травня – з іноземних мов (англійська, іспанська, німецька, французька), 28-29 травня – з української мови та літератури, 31 травня-1 червня – з історії України, 5 червня – з фізики, 7 червня – з біології.

Державна підсумкова атестація учнів 4-х класів з української мови та читання (мови навчання) та математики пройде 11-18 травня. У 9-х класів навчальні заняття завершаться 14 травня, а 15-30 травня пройде державна підсумкова атестація. Учні проходять атестацію з п’яти предметів: української мови, математики, біології, географії, іноземної мови або іншого гуманітарного предмета за вибором навчального закладу.

Джерело: "Інформаційний центр "Україна-2012"

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!