У Львові через забіг на деяких вулицях ситуативно обмежать рух

1357 0
В забігу братимуть участь близько 300 спортсменів з різних куточків країни, в тому числі іноземці з понад 10 країн.
фото: slimfaq.in.uа

фото: slimfaq.in.uа

Сьогодні, 3 липня, Львів приймає міський ультра-трейл – Lviv Ultra-Trail 2021. Організатори намагалися мінімізувати перекриття вулиць, тому воно буде ситуативним упродовж короткого часу, що не мало би створити перешкод у русі. Водіям рекомендують планувати завчасно своє пересування по місту альтернативним маршрутом, враховуючи графік перекриття.

Вулиця

Режим

Від

До

Старозненська

Опришківська

Ужгородська

Ужгородська – кінець Замкової

Опришківська (кінець Кривоноса) – професійні та любительські

Перетин

8.00

9.15

Глинянський Тракт (перетин з вул. Над Джерелом/АЗС Укр-петроль)

Перетин

9.20

20.00

 


Організатори кажуть, що біг стежками є унікальним з кількох причин. Зокрема, це – найдовша дистанція, яку проводять у місті, вона становить 70 км, а також перший трейл поза межами гір в Україні, який дозволяє учасникам взяти участь в UTMB World Series.

Читайте також: Як на Львівщині змагаються українські паралімпійці. Відео

В забігу братимуть участь близько 300 спортсменів з різних куточків країни, в тому числі іноземці з понад 10 країн. Змагання будуть проходити в місті і його паркових зонах. Атлети матимуть можливість пробігти одну з чотирьох дистанцій на вибір – 11 км, 23 км, 42 км і 70 км. Усі маршрути сертифіковані ITRA (Міжнародна асоціація трейлранінгу) і отримали відповідні бали.

Медичне забезпечення заходу супроводжує Медико-Соціальний Центр Товариства Червоного Хреста, волонтери Мальтійської служби допомоги.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!