Політична реклама

Через заборгованість на чотирьох перехрестях Львова відключили світлофори

1487 0
На перехресті вулиць Івана Франка та князя Романа у центрі Львова через заборгованість вимкнули чотири світлофори. Також світлофори вимкнули ще на трьох завантажених перехрестях у Львові.

«Світлофори справді не працюють. Справа в тому, що станом на сьогодні існує заборгованість перед «Львівобленерго» за спожиту електроенергію», – розповів начальник відділу автоматизованих систем керування рухом ЛКП «Львівавтодор» Мирослав Туркевич.

Він також сказав, що напередодні енергетики повідомили про відключення.

Інформацію підтвердили також у «Львівобленерго» Тут розповіли, що електропостачання вимкнули для світлофорів на перехрестях Франка – Князя Романа, Виговського – ринок «Південний», Героїв УПА – Кульпарківська та Бандери – Антоновича.

Разом з тим у «Львівобленерго» кажуть, що сьогодні відновлять роботу світлофорів, оскільки вони мають важливе значення для безпеки руху транспорту та пішоходів. Тим часом «Львівавтодор» повинен погасити борг до 22 січня.

Джерело: Zaxid.net


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!