Через загрозу обстрілів у Львові тимчасово закрили оперний театр

2005 0
Відвідувачі можуть повернути квитки у касі театру.
Фото: Дивись інфо

Фото: Дивись інфо

Львівський національний театр опери та балету ім. Соломії Крушельницької закрили для відвідувачів на період 8-9 травня. Таке рішення адміністрація театру пояснює ризиком ворожих обстрілів у ці дні.

«Враховуючи високу ймовірність загострення воєнних дій впродовж 8-9 травня, задля безпеки працівників та відвідувачів, адміністрація Львівської національної опери повідомляє про закриття театру для відвідування у цей період», – йдеться у повідомленні.

Відтак, у неділю та понеділок не відбуватимуться заплановані події. Зокрема, 8 травня скасовано концерт «Єдина» у Дзеркальній залі та виконання Симфонії №3 Б. Лятошинського у Глядацькій залі, а також індивідуальний огляд театру.

В адміністрації театру зазначають, що для повернення квитків відвідувачів просять звернутися у касу, що на пр. Свободи, 28. Графік роботи: 11:00-18:00 (перерва 14:00-15:00, вихідний – понеділок). Контактні номери +38 (032) 235-65-86, +38 (068) 168-70-96.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!