Через замети у Львові не вивозять сміття. Мерія обіцяє залучити додаткову техніку

1029 0
Перевізники ТПВ сьогодні залучатимуть малу техніку, щоби доїхати до переповнених контейнерів зі сміттям
Фото: Фейсбук Гаряча лінія міста

Фото: Фейсбук Гаряча лінія міста

У Львові обіцяють залучити додаткову техніку для розчищення доїздів до контейнерів із сміттям поблизу будинків. Перевізники ТПВ впродовж кількох днів не вивозили сміття із дворів міста, через те що не могли подолати снігові замети.

Читайте також: У Садового кажуть, що вивозять із львівських вулиць по 250 КАМАЗів снігу

 Через снігові замети у Львові виникли проблеми із вивезенням сміття. Львів’яни публікують фото переповнених контейнерів, звертаються на Гарячу лінію міста.

«Медової Печери, 67. Голові ОСББ я дзвонила. Я не думаю, що по аналогії з прибиранням снігу, сміття теж мешканці повинні самі вивозити. Доріжки біля будинку розчистили два небайдужі сусіда», – пише львів’янка на Фейсбук сторінці «Гарячої лінії Львова».

Під її дописом назбиралось до сотні коментарів, ще чимало містян повідомляють про те, що поблизу їхніх будинків не вивозять сміття.

«Міський штаб триматиме це питання на контролі», – прокоментувала заступниця міського голови з питань ЖКГ Ірина Маруняк. 

У Львівській міській раді, запевняють, що перевізники ТПВ сьогодні залучатимуть малу техніку, аби розчистити та розшири доїзди до контейнерних майданчиків і забезпечити вивезення сміття.

Читайте також: У Львові перекриватимуть дороги, щоби вивезти сніг. Оперативна інформація 

Нагадаємо, у Львові на деяких локаціях виникли проблеми із доїздом спецтехніки до контейнерних майданчиків для вивезення сміття. У місті нарахували уже 128 контейнерних майданчиків, де є проблеми. 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!