Через заміну тепломереж до кількох будинків у Львові не подають гарячу воду

1468 0
До зими у кожному районі Львова замінюють теплові мережі. Через це мешканці кількох будинків не отримують гарячу воду.
Фото: vestnik.in.ua

Фото: vestnik.in.ua

Станом на 27 серпня через ремонтні роботи по заміні теплової мережі діаметром 300 мм між ТК 201-206, призупинено подачу гарячої води до 9 будинків на вул. Тернопільська,2, 2а, 4, 6, 6а, 8; Ярославенка, 47; Угорська, 8; Тіверська, 3, повідомили у прес-службі Львівської міськради. Подачу гарячої води буде відновлено 29 серпня.

Призупинено подачу гарячої води до 4 будинків на вул. Мишуги, 1, 3, 5; Ярославенка, 41. Подачу гарячої води обіцяють відновити 2 вересня.

Також масштабні роботи по заміні трубопроводів магістральних теплових мереж проводять на вул. Стрийська – Чмоли, Тернопільська, Миколайчука.

На цьогорічні ремонтні роботи з підготовки об’єктів теплопостачання до опалювального сезону 2014-2015р. ЛМКП «Львівтеплоенерго» планує витратити більше 40 млн. грн.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!