Експрес Львів – Чернівці продовжили до Луцька

2096 0
Експрес запускають до Луцька через затори, які утворилися через обвал автомобільного мосту в селі Гайок на автодорозі Львів – Луцьк.
Фото: Львівська залізниця

Фото: Львівська залізниця

З 6 травня поїзд № 701/702 Львів – Чернівці курсуватиме до Луцька. Це допоможе розвантажити автошляхи та зменшити затори, які утворилися через обвал автомобільного мосту в селі Гайок на автодорозі Львів – Луцьк, повідомляє Львівська залізниця.

Читайте також: Обвал моста на Львівщині класифікували як надзвичайну ситуацію об’єктового рівня

До Львова цей поїзд прибуватиме за розкладом, а потім о 09:51 вирушатиме до Луцька та прибуватиме на кінцеву станцію о 14:25. Зворотно поїзд відправлятиметься з Луцька о 14:45 і прибуватиме до Чернівців о 23:14 год.

Нагадаємо, на Львівщині 3 травня, о 19:35 год, у селі Гайок Кам'янка-Бузького району провалився міст через річку Західний Буг на трасі Львів – Радехів – Луцьк. Обласна комісія ТЕБ і НС класифікувала обвал моста на автомобільній дорозі Львів – Луцьк як надзвичайну ситуацію об’єктового рівня. За даними Укравтодору, міст поблизу села Гайок Кам’янка-Бузького району збудували у 1960 році – відтоді його жодного разу капітально не ремонтували.

Великогабаритний транспорт має об'їжджати дорогою Радехів – Червоноград – Великі Мости – Гайок, а також Радехів – Лопатин – Буськ – Львів. А легкові автомобілі, карети швидкої допомоги, маршрутки, шкільні автобуси – у напрямку Долини – Сілець – Старий Добротвір – Гайок.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!