Через займання в генераторі ледь не згорів житловий будинок на Львівщині

2944 0
Причини та обставини встановлюють.
Фото умовне

Фото умовне

У Яворівському районі на Львівщині займання в генераторі ледь не знищило житловий будинок. Власники приватного господарства встановили генератор майже впритул до свого житлового будинку. Існувала загроза перекидання полум'я на будинок. Про це повідомили у Головному управління ДСНС України у Львівській області.

«Напередодні, 12 січня, о 23:17 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу на території приватного господарства в місті Яворів. Сполох про пожежу підняв сусід, який побачив вогонь на сусідському подвір'ї. На місце події виїхало пожежне відділення міста», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Компенсацію за генератори у Львові зможуть отримати не лише кафе та магазини

Рятувальники пояснюють, що завдяки своєчасному залученню сил та засобів вдалось оперативно загасити пожежу та не допустити наступного розповсюдження вогню. О 23:37 вогнеборці локалізували пожежу та о 23:48 ліквідували. Водночас вогонь встиг знищити генератор повністю. Причини та обставини встановлюють.

Нагадаємо, що напередодні вибух акумулятора у Львові зруйнував дві квартири. Про правила безпеки читайте тут.

Ольга Коваль

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!