Через зіткнення вантажівки та легковика на трасі Київ – Чоп ускладнений рух

3524 0
В аварії постраждала одна жінка. Її госпіталізували до приїзду поліції.

На трасі Київ – Чоп поблизу села Плав’я вантажівка зіштовхнулася з легковиком. Відомо, що одна людина постраждала. Патрульні організували на дорозі реверсний рух. Станом на 19.00 год рух перекрили повністю, аби відтягнути вантажівку, повідомила у коментарі Tvoemisto.tv речниця патрульної поліції Львівщини Катерина Рибій.

О 15:50 год патрульні отримали інформацію про те, що на автодорозі Київ - Чоп трапилася ДТП за участі вантажівки та легковика Mitsubishi.

«Аварія сталася біля села Плав'я. Постраждала одна жінка, медики госпіталізували її ще до нашого приїзду. Станом на 19:00 год рух на дорозі перекрили повністю, щоб відтягнути вантажівку. Думаю, найближчим часом рух відновлять», – прокоментувала Катерина Рибій.

Нагадаємо, що у Львові є понад 40 небезпечних ділянок, де найчастіше стаються ДТП. На Львівищині місць, де сконцентрована найбільша кількість аварій, є понад 80. Тільки на кільцевій дорозі Львова біля бази відпочинку «Львівська Швейцарія» за п’ять років (від серпня 2016 до травня 2021 року) сталося 68 ДТП. Детальніше про причини ДТП в області та те, як виглядає типовий водій-учасник ДТП, читайте в матеріалі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!