Через зливу у Львові не курсує частина електротранспорту. Оновлено

1675 0
Станом на 19.08 зафіксовано підтоплення близько 20 дахів.
Фото: Го Зручне місто

Фото: Го Зручне місто

Сьогодні, 5 липня, Львів накрила потужна злива, через це у місті тимчасово не курсує частина електротранспорту. Про це повідомив перший заступник міського голови Андрій Москаленко. 

«У зв’язку з негодою частина електротранспорту в місті тимчасово не курсує. Фіксуємо підтоплення на вул. Стуса, вул. Сахарова, вул. Під дубом, та вул. І. Франка. Через це виникли перебої у роботі громадського транспорту. Комунальні бригади очищають водоприймачі. Як тільки стече вода — робота електротранспорту відновиться»,  йдеться в повідомленні.

Читайте також: Львів накрила сильна злива. Фото, відео

Він додав, що станом на 19.08 зафіксовано підтоплення близько 20 дахів.

За його словами, станом на 20.00 через негоду і обрив лінії частково відсутнє електропостачання у селищі Рудне, а також на вул. Льяна та вул. Хвильового. Аварійні бригади вже працють над оперативним відновленням. 

«Також, фіксуємо підтоплення на вул. Торфʼяній та перехрестя Миколайчука — вул. Віри, Надії, Любові, вул. В. Великого. Звертаємось до мешканців повідомляти про підтоплення та повалені дерева на «гарячу лінію» міста 15-80»,  йдеться в повідомленні.

Оновлено

Станом на 20.38 роботу громадського транспорту відновлено. Про це повідомив мер Львова Андрій Садовий. 

«Ми продовжуємо рух автобусів, трамваїв та тролейбусів до 23:00. Щоб усі, хто залишився на роботі, могли нормально дістатись додому. Перевізники, транспорт яких не повернеться на маршрути, завтра отримають штрафні санкції та можливе розірвання угоди. У місті пошкоджено понад 20 дахів у житлових будинках. Ведуться аварійні роботи», — йдеться в повідомленні.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!