Черга зі «швидких» до ізолятора лікарні у Львові, де приймають хворих із Covid-19. Фото дня

8418 0
За вчорашню добу тут госпіталізували рекордну кількість хворих від початку боротьби з пандемією.
Фото: Khrystyna Kaspshyshak

Фото: Khrystyna Kaspshyshak

На під'їзді до ізолятора Лікарні швидкої допомоги у Львові, де приймають хворих з підозрою Covid-19, вишикувалася черга зі швидких.  За вчорашню добу тут госпіталізували рекордну кількість хворих від початку боротьби з пандемією – 8️1 людину. Відповідне фото опублікувала прессекретарка лікарні Христина Дворецька.

Станом на ранок у стаціонарі уже 409 підтверджених випадків коронавірусу, серед пацієнтів лише один вакцинований.

Читайте також: Охочих вакцинуватися меншає, а кількість хворих і померлих від Covid-19 збільшилася у 6 разів 

Нагадаємо, що за словами міського голови Львова Андрія Садового, Львів входить у червону зону карантину. За останні дні динаміка госпіталізацій та кількості виявлених позитивних ПЛР-тестів свідчить про те, що Львів уже входить у «червону» епідеміологічну зону. Львів'ян просять вакцинуватись від коронавірусу, адже серед госпіталізованих у лікарнях понад 95% пацієнтів не були вакцинованими, кажуть у міськраді.

За вересень на Львівщині кількість хворих на Covid-19 зросла у понад 6,6 разів порівняно з серпнем, а кількість померлих від COVID-19 – у понад 6,1 рази. Детальніше про показники щодо захворювання на коронавірусну інфекцію на Львівщині, читайте у матеріалі.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!