Черговий етап реформи міліції – поява «шерифів» на вулицях міст і сіл

3576 0
Міністерство внутрішніх справ України перейшло до другого етапу реформування правоохоронних органів. Про це під час виїзного засідання у Полтаві розповів Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк.
фото: unn.com.ua

фото: unn.com.ua

За його словами, відразу після запровадження вуличних патрулів у великих містах України, Кабінет міністрів та профільне міністерство займеться реформування міліції у маленьких містечках та селах. «Ми почнемо, так звану, програму «українських шерифів». Ці люди повинні будуть знати кожну родину та людину у своєму місті, селі чи селищі»,  – сказав Яценюк.

Читайте також: Поліція чи міліція. Хто за що відповідає у Львові?

Він також повідомив, що на подальше реформування правоохоронних органів буде виділено додаткових 140 мільйонів гривень. «Тривають перемовини з представниками США, Канади та країн ЄС щодо отримання фінансування на поточний та наступний рік», – повідомив Арсеній Яценюк.

Нагадаємо, львівська поліція вирішила взятися і за пішоходів, які порушують правила дорожнього руху. Відтак, на них тепер чекають штрафи за перетин дороги у невстановленому місці.

Джерело: УНН

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!