Черги на кордонах та звернення щодо підозрілих людей. Як минула доба на Львівщині

2504 0
Коротко про головне у Львівській області за добу.
Фото: Національна гвардія України

Фото: Національна гвардія України

Сирени. На Львівщині за минулу добу сповіщень про повітряну тривогу не було. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

Поселення. Розселили ще 323 людей з інших областей. Як внутрішньо переміщені особи у ЄІБД зареєструвалось 240 тисяч вимушених переселенців. З них 75 тисяч – діти.

Читайте також: Біля Стрия на Львівщині збудують 60 житлових будинків для переселенців

Перетин кордону. На всіх переходах Львівщини кордон на виїзд за добу перетнули майже 14 тисяч осіб. Через західний кордон з України виїхали 30 тисяч людей. Повернулися – 38 тисяч громадян України.

Черги на кордонах. На пунктах пропуску є черги із транспортних засобів:

  • «Рава-Руська» – вантажівки в обох напрямках;
  • «Грушів» та «Смільниця» – легкові автомобілі на в'їзд;
  • «Краківець» та «Шегині» – легкові автомобілі на в'їзд, вантажівки по обидві сторони кордону.

 

Читайте також: Загроза ракетних та авіаційних ударів з боку білорусі зростає, – Генштаб

Підозрілі звернення. Поліція опрацювала 1258 звернень щодо підозрілих людей та об’єктів.

Нагадаємо, що на території Львівської області збудують ще три модульні містечка для внутрішньо переміщених осіб. Їх зведуть за донорські кошти міжнародних організацій та іноземних компаній. Одне з таких містечок, що вміщуватиме 1000 людей, з’явиться поблизу Стрия. Дещо менше модульне містечко облаштують у селі Бортятин Судововишнянської громади. У ньому зможуть розселити близько 300 осіб, в основному, планують надати прихисток жінкам з дітьми. Також таке хочуть збудувати у Добротвірській громаді. Його реалізують турецькі компанії, які є виробниками цих містечок.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!