Чеське консульство у Львові видаватиме більше віз: деталі

4184 0
Уряд Чехії 2 травня ухвалив концепцію щодо збільшення кількості працівників МЗС у своїх представництвах в Україні. Метою ухваленого такого рішення, за повідомленням чеської сторони, є потреба прискорити розгляд заяв на дозвіл роботи у Чехії, що надходять від українських громадян.
viza.vn.ua

viza.vn.ua

Зокрема, як мовиться в ухваленій концепції, у Генеральному консульстві Чехії у Львові кількість консульських працівників збільшать на 5 осіб, – повідомляє Радіо Свобода.

Розширення штатів працівників у чеських консульствах в Україні має дозволити опрацьовувати щороку до 5 тисяч заяв, які надходять від громадян України на різні види віз, з яких близько 3800 стосуються так званих робочих віз.

Читайте також: Де українцям найлегше отримати візу: перелік країн

Раніше уряд Чеської Республіки ухвалив державну програму, яка дозволяє у прискореному режимі прийняти на роботу 500 фахівців з України. Передусім ідеться про висококваліфікованих працівників, але також і фахівців середньої ланки з різних галузей промисловості та охорони здоров’я.

Нагадаємо, Генеральне консульство Чеської Республіки у Львові розміщена на вул. Антоновича, 130.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!