Політична реклама

Чеський університет прийме на навчання львівських студентів

1676 0
За інформацією Посольства Чеської Республіки в Україні, студенти, котрі постраждали від насилля, можуть закінчити навчання в Університеті Карловому (Прага, Чехія) з допомогою Стипендії Вацлава Гавела.

Як йдеться в офіційній заяві Університету Карлового щодо актуальних подій в Україні від 21 лютого 2014 року, університет з великою стурбованістю спостерігає за актуальними подіями в Україні, інформує прес-служба Львівської мерії.

«Інформацію про застосоване насилля, наслідки котрого – десятки вбитих та сотні поранених, – ми сприймаємо з крайнім обуренням.

Тим українським студентам, котрі постраждали від насилля, ми пропонуємо можливість закінчити навчання в Університеті Карловому з допомогою Стипендії Вацлава Гавела, яку призначено в січні цього року», - ідеться в заяві, підписаній доктором філософії Томашом Нігріном, головою Академічного сенату УК та ректором УК професором доктором медицини Томашом Зімою.

Відтак, щоб подати заявку на участь в Стипендії, студентам необхідно відправити інформацію про себе (ім'я та прізвище, контактні дані та біографію) за електронною адресою: [email protected].

 

Детальніша інформація:

http://www.mzv.cz/kiev/uk/x2005_11_03/x2014_02_26.html (офіційна сторінка Посольства Чеської Республіки в Україні)

http://www.cuni.cz/UKEN-288.html (офіційна сторінка Університету Карлового)

 

Карлів університет  — університет у столиці Чехії місті Празі. Це — найстаріший університет у Чехії (заснований у 1347 році), один з найстаріших університетів у світі.

Факультети університету:

три теологічних (католицький, евангелістський і гуситський);

шість медичних (з них 3 в Празі, по одному в Плзені і Градці-Краловому і фармацевтичний факультет, також у Градці-Краловому);

фізико-математичний (фізика, математика, інформатика);

юридичний;

філософський;

педагогічний;

соціальних наук (економіка, менеджмент, журналістика, міжнародні відносини);

природничий;

фізичної культури і спорту (менеджмент);

гуманітарних наук.

 

Офіційна веб-сторінка Університету: http://www.cuni.cz/ (доступна на англійській та чеській мовах). 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!