Четверо дітей із притулку отруїлися в ресторані біля Львова

2642 0
Їх у стані середньої важкості госпіталізували до Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні.
фото: tsn.ua

фото: tsn.ua

Четверо дітей з львівського притулку отруїлися після обіду в ресторані «Кухня для душі», що в с. Зимна Вода на вул. Городоцькій, 16. Їх у стані середньої важкості, із скаргами на загальну слабкість, біль в животі, багаторазову блювоту, діарею та субфебрильну температуру тіла госпіталізували до Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні.

Як повідомили в Головному управлінні Держспоживслужби у Львівській області, вони проживають та харчуються в притулку для дітей служби у справах дітей ЛОДА за адресою: вул. Левандівська, 17В. Усього в закладі цілодобово проживає 26 дітей.

Читайте також: Як уникнути отруєння. Поради

«19 грудня діти снідали та вечеряли у притулку. Обідали о 13.30 26 дітей притулку у закладі громадського харчування «Кухня для душі» с. Зимна Вода, по вул. Городоцькій, 16. Усього у святкуванні приймало участь 28 людей, з них 26 дітей», – йдеться в повідомленні.

Спеціалісти Львівського та Пустомитівського управлінь Головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області розпочали санітарно-епідеміологічне розслідування та позапланову перевірку притулку для дітей і закладу харчування «Кухня для душі», аби з’ясувати причини та умови виникнення спалаху гострої кишкової інфекції серед дітей.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!