Троє з семи хворих на коронавірус в Україні за кордоном не були

4950 0
Через це змінюють алгоритм діагностики та виявлення хворих.
фото: Львівський портал

фото: Львівський портал

Із семи українців, у яких діагностували covid-19, троє заразились на території України, за кордоном вони не були. Про це сказав головний санітарний лікар України Віктор Ляшко під час засідання Верховної Ради, передає УП.

Читайте також: Коронавірус та карантин у Львові. Оперативна інформація в один клік

«На жаль, ми маємо в Україні уже 7 зареєстрованих випадків зараження коронавірусом. Із них 3 випадки пов’язані із внутрішньокраїнною передачею даного вірусу на території нашої країни. Вони не пов’язані з подорожами, тому ми, як міністерство охорони здоров’я, змінюємо алгоритм діагностики і виявлення хворих на коронавірусну інфекцію», – сказав Віктор Ляшко.

Нагадаємо, Верховна Рада сьогодні, 17 березня, ухвалила закон про коронавірус, що передбачає штрафи за порушення карантинного режиму та визнає карантин форс-мажором, а також передбачає низку змін у медичній галузі.

Додамо, учора два випадки коронавірусу зафіксували у Києві. Один із заражених спілкувався із жінкою, яка померла від covid-19 у Радомишлі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!