Четверо львівських каратистів увійшли до ТОП-10 найсильніших у світі

1663 0
У рейтингу врахували виступи спортсменів на останньому чемпіонаті світу в Дубаї, однак не включили бали, здобуті на Олімпіаді в Токіо.

Всесвітня федерація карате (World Karate Federation) оприлюднила рейтинг найсильніших каратистів світу. До десятки найкращих увійшли четверо львів’ян. Про це повідомляють на Facebook-сторінці НОК України у Львівській області.

Читайте також: Двоє львівських плаців здобули золото і срібло на Чемпіонаті України

На третьому місці у рейтингу, і це найвищий результат серед представників Львівщини, опинився Святослав Горуна (чоловіче куміте до 75 кг), який завоював бронзу на Олімпіаді 2020 року в Токіо.

Шосте місце посів Різван Талібов (чоловіче куміте понад 84 кг).

Далі йдуть спортсменки Галина Мельник та Катерина Крива (жіноче куміте до 50 кг), які зайняли сьоме і дев’яте місця відповідно.

Читайте також: Дві каратистки зі Львова здобули бронзу на Чемпіонаті світу у Дубаї 

Додамо, що доволі високо опинилася львів’янка Діана Шостак (жіноче куміте до 61 кг), яка замкнула двадцятку.

У рейтингу врахували виступи спортсменів на останньому чемпіонаті світу в Дубаї, однак не включили бали, здобуті на Олімпіаді в Токіо.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!