Четверо львів’ян представлятимуть Україну на «Іграх Нескорених 2020» у Гаазі

2645 0
«Ігри Нескорених» відбудуться у травні 2020 року.
Фото: ЛОДА

Фото: ЛОДА

Четверо львів’ян увійшли до складу національної збірної України, яка виступатиме на «Іграх Нескорених 2020» у Гаазі. Списки учасників оприлюднили на сайті української збірної.

Зокрема зі Львова до Гааги поїдуть бійці Нацгвардії Дмитро Афанасьєв (стрільба з лука та пауерліфтинг) та Ігор Галушка (веслування на тренажерах та плавання), а також військові ЗСУ Сергій Калитюк (стрільба з лука та велоспорт) та Віктор Легкодух (веслування на тренажерах та велоспорт).

Додамо, що «Ігри Нескорених» – міжнародні спортивні змагання в паралімпійському стилі. Їх заснував британський принц Гарі. У них беруть участь поранені військовослужбовці та пов'язані з ними ветерани. Україна бере участь у «Іграх Нескорених» із 2017 року. Цього разу іх проведуть у Роттердамі та Гаазі (Нідерланди).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!