Четверо спортсменок зі Львівщини увійшли в топ найкращих борчинь країни

1435 0
Усі спортсменки є вихованками чи тренуються в обласних спортивних закладах Львівщини.
Фото: Асоціація спортивної боротьби України

Фото: Асоціація спортивної боротьби України

У Львові Асоціація спортивної боротьби вшановувала чемпіонів та призерів чемпіонатів світу та їхніх тренерів. Під час заходу оголосили топ найкращих борчинь країни, серед яких чотири мешканки Львівщини.

Джерело: Асоціація спортивної боротьби України

  • Олександра Хоменець — 19-річна борчиня з Трускавця, що цьогоріч стала віцечемпіонкою світу та найкращою спортсменкою Львівщини за підсумками року.
  • Манола Скобелська — 19-річна борчиня, що виборола бронзу на чемпіонаті світу з вільної боротьби серед спортсменів до 23 років.
  • Оксана Лівач — 25-річна учасниця Олімпійських Іграх, яка цьогоріч стала володаркою Кубку світу з вільної боротьби у команді.
  • Юлія Ткач — 33-річна чемпіонка світу, яка цьогоріч такою перемогла на Кубку світу з вільної боротьби у команді.

 

Читайте також: Спортсмени з Львівщини вибороли понад 10 медалей на Кубку України з бойових мистецтв

Також спортсмени та тренери отримали подяки від міністра молоді та спорту Вадима Гутцайта. Усі борчині є вихованками чи тренуються в обласних спортивних закладах Львівщини.

Нагадаємо, що паралімпієць зі Львівщини Василь Кравчук здобув срібну та дві бронзові медалі на етапі Кубка світу з лижних перегонів та біатлону. Змагання відбувалися у Фінляндії.

Ірина Давосир

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!