Четверо вчителів Львівщини перемогли у всеукраїнському конкурсі освітян

2574 0
Загалом у конкурсі відзначили 131 учителя-переможця
Ілюстративне фото

Ілюстративне фото

Четверо вчителів із Львівської області стали переможцями у масштабному конкурсі серед освітян від проекту «На Урок». Про це інформує прес-служба проекту.

Серед 131 вчителів-переможців відзначили чотирьох вчителів Львівщини, зокрема Марія Демків, вчителька музичного мистецтва та художньої культури Жовківської ЗОШ №1 І-ІІІ ступенів, у номінації «музичне мистецтво», «художня культура»; Ігор Дзюба, вчитель курсу «захист Вітчизни» у СЗШ №32 у м. Львів, у номінації «захист Вітчизни»; Олег Демків, вчитель фізики, КЗЛОР НРЦ «Злагода», м. Жовква, у номінації «Фізика»; Діана Пудло, викладачка української мови та літератури в Боринському професiйному лiцей народних промислiв i ремесел у с. Бориня, Турківський район, у номінації «технології».

Загалом у конкурсі взяли участь 1553 педагоги, якіпредставили понад чотири тисячі авторських розробок. Один вчитель міг подавати на конкурс кілька власних матеріалів. Переможців визначали за кількістю завантажень матеріалів із сайту «На Урок».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!