Під час ракетної атаки на Львів загинули 4 працівники станції техобслуговування. Оновлено

85109 0
Потерпіло від ударів по Львову 11 людей.
Фото: Іван Станіславський/Твоє місто

Фото: Іван Станіславський/Твоє місто

Сьогодні вранці, 18 квітня, відбулося чотири ракетних удари по Львову. Спершу стало про сімох загиблих, четверо з яких загинули на станції технічного обслуговування. Про це під час стріму Tvoemisto.tv на брифінгу повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький. Однак пізніше очільник Львівщини зазначив, що загалом на СТО перебувало приблизно 20 людей. Загинули 7 мирних мешканців, четверо з них – працівники станції технічного обслуговування. 

Читайте також: Кількість загиблих зросла до семи. Що відомо про ракетну атаку у Львові

Як уточнила у коментарі Tvoemisto.tv речниця Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Тетяна Андрєєва, загалом до двох об’єктів, де сталися вибухи, виїжджали сім карет «швидкої». Вони госпіталізували перших 8 потерпілих, в тому числі 3-річного хлопчика.  Дитина та мама, вимушені переселенці з Харкова, на момент удару перебували у готелі. Осколками від вікна хлопчикові відсікло частину пальчика на руці. Зараз дитина у лікарні, її стан медики оцінюють як середньої важкості. 

Загалом станом на 12:30 було відомо про 11 потерпілих. Середній вік пацієнтів, за словами Максима Козицького, – 35-45 років. 

Зокрема, пацієнтів доставили до двох лікарень Львова. Один потерпілий відмовився від госпіталізації. У постраждалих фіксували травми голови, хребта, тазу. У дитинки – порізи лівої кисті. У потерпілого, що відмовився, була травма голови.

Ольга Коваль

Відео Дар'ї Кучер, Івана Станіславського/Твоє місто


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!