Чоловіків-переселенців у Львові закликають йти в тероборону

2412 0
Від початку війни Львів став безпечним прихистком для тисяч людей, домівки яких обстрілює окупант.
фото романа балука/ілюстративне

фото романа балука/ілюстративне

Чоловіків-переселенців, які перевезли свої сім’ї до Львова, закликають долучатися до територіальної оборони за місцем поселення або повертатися і захищати власні міста. Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

«Від початку війни Львів став безпечним прихистком для тисяч людей, домівки яких обстрілює окупант. За законами воєнного часу військовозобов'язані чоловіки, які привезли сюди свої сім’ї, мають повертатись і захищати власні міста. Або зобов’язані записуватись в Територіальну Оборону за місцем поселення», – йдеться в його повідомленні на Фейсбуку.

Читайте також: На Львівщину прибуло понад 30 тисяч переселенців та майже 100 тисяч виїхали до Польщі

Додамо, що у Львові та області станом на вчора вже розселили 38 тисяч переселенців. Найбільше (близько 30 тисяч) поселили у приватний сектор, а ще 8 – у державні та комунальні заклади.

Нагадаємо, 10 чоловіків спробували підкупити працівників Державної прикордонної служби України, а натомість отримали можливість відвідати військкомат. Такі випадки стали непоодинокими. .


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!