Чому у львівському транспорті холодно та куди скаржитися

2885 0
Якщо у транспорті холодно, то пасажири можуть скаржитись на «гарячу лінію міста» за номером 15-80.
Фото: Фейсбук сторінка Yura Kobernyk

Фото: Фейсбук сторінка Yura Kobernyk

Львів'яни почали скаржитися на те, що у громадському транспорті у місті дуже холодно. У ці дні температура повітря сягала 13-16 градусів нижче нуля.

«Прохання змусити водіїв ЛЕТ вмикати опалення у трамваях, особливо у вечірню пору. Наразі у Львові -3 морозу і в салоні так само холодно», – скаржиться Юрій Коберник на Фейсбук-сторінці «Гарячої лінії міста».

«Чому у львівському комунальному транспорті не включають опалення? Це ж соціальний транспорт, люди мерзнуть в салоні. До поручнів доторкнутися, без рукавичок, неможливо», – пише Олег Рудницький на Фейсбук-сторінці спільноти «Варта-1»

Львівский теплий автобус... Фото Олега Виноградова

Не весь транспорт у Львові обладнаний системами обігріву салону. У більшості маршруток працює лише обігрів біля водія, а електротранспорт вмикає опалення лише вранці, задля економії, пояснює у коментарі Тvoemisto.tv керівник управління транспорту ЛМР Орест Олеськів.

«В електротранспорті опалюється зранку. Через фінансові можливості немає можливості обігрівати транспорт весь день. Якщо говорити про автобуси, то всі великі автобуси АТП №1 обладнані опаленням. Це МАЗи, Електрони, також деякі відновлені ЛАЗи. Решта мають опалення лише місця водія», – розповів Орест Олеськів.

МАЗи та Електрони – це приблизно 45 % від усього міського транспорту, каже Орест Олеськів.

Також через морози виникли проблеми із транспортом у деяких приватних перевізників, замерзає дверний механізм, не працює пневмосистема.

Читайте також: Боротьба за пасажира. Комунальне АТП вимагає скасувати приміські маршрути у Львівській ОТГ

Додамо, якщо у транспорті холодно, то пасажири можуть скаржитись на «Гарячу лінію міста» за номером 15-80. 

Вікторія Савіцька

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!