Чому лунали сирени на Львівщині та черги у пунктах пропуску. Головне за добу

2132 0
Коротко про головні події доби, що минула.
Фото: Іван Станіславський

Фото: Іван Станіславський

Повітряна тривога. На Львівщині один раз сирена сповіщала про повітряну тривогу (з 8 ранку 27 травня до 8 ранку 28 травня). Була загроза ракетного удару зі східного напрямку, яка не справдилася. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

Читайте також: «Все дуже складно». Олексій Францкевич про можливе вторгнення білорусі

Укуси змій. Ще одна людина потрапила в реанімаційне відділення через укус змії. Випадок трапився на Стрийщині. Постраждав 48-річний чоловік. Укус у праву кисть. Стан – середньої важкості. Будь обережними!

Переселенці. Розселили ще 14 людей, які вимушено покинули домівки через війну. Від початку великої війни лише за офіційними даними на Львівщині надали прихисток майже 346 тисячам осіб.

Перетин кордону. На всіх переходах Львівщини кордон на виїзд за добу перетнули близько 17 тисяч осіб. Через західний кордон з України виїхали 37 тисяч людей. Повернулись – 38 тисяч громадян держави.

Читайте також: На Львівщині вимушеним переселенцям виплатять по 80 доларів одноразової допомоги

На пунктах пропуску є черги із транспортних засобів:

«Краківець» та «Шегині» – вантажівки в обох напрямках, легкові автомобілі на в‘їзд;

«Грушів» – автобуси на в'їзд;

«Смільниця» – легкові автомобілі на в'їзд;

«Рава-Руська» - вантажівки в обох напрямках;

Також у Краківці автобуси на в'їзд.

Диверсії. Поліція опрацювала 1 420 звернень від громадян.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!