Чому львів'янам по-різному нарахували оплату за газ у квітні?

3718 2
У багатьох львів'ян - суттєві розбіжності у квитанціях за газопостачання за квітень. Під офісами «Львівгазу» що на вулицях Золотій та Дорошенка, львів'яни утворюють величезні черги. Учора люди прийшли із квитанціями за квітень і майже кожен скаржився на завищену кількість спожитого газу та показники, які не відповідають тим, що є на лічильнику.

«Ми людям частку кубів, які вони спожили в березні, порахували по 1.09 грн. А, відповідно, з першого квітня порахували 200 кубів по 3.60 грн. А все, що понад 200 кубів - по 7.188 грн. Це виходить три ціни. Відповідно, якщо вивести середнє арифметичне - то та ціна не буде потрапляти до жодної цінової категорії», - повідомив начальник управління Павло Сербан.

«У кожному квітневому рахунку - частина газу, спожитого у березні», - пояснили у «Львівгазі». Тому у кожному рахунку може бути дві або й три різні ціни. 

Натомість, вже із травня усе буде простіше: для усіх споживачів буде єдиний тариф 7.19 грн аж до опалювального сезону.

За матеріалами zaxid.net

 


Читайте також:
19 Травня, 2015 21:22
Nadia Продовжили офіційно, то означає, що ми плптимо до 200 кубів по 3,60, а все, що більше - по 7,19.
19 Травня, 2015 16:13
Гість Дуже дивно. Опалювальний сезон продовжили офіційно (для перерахунків) до 1-го травня на законодавчому рівні. Чому ж "Львівгаз" нараховує в свою користь і користь держави?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!