Чому львів’янам вимкнуть тепло вже завтра

2109 0
Відповідно до розпорядження міського голови Львова, завтра, 25 березня, зважаючи на зростання температури повітря, з метою ефективного використання енергоносіїв та для економії коштів мешканців, у місті призупиняють опалювальний сезон.
Фото: lvivpost.net

Фото: lvivpost.net

«Львів впродовж останніх років практикує призупинення опалювального сезону, коли теплішає. У попередні опалювальні сезони ми по кілька разів призупиняли подачу опалення мешканцям, коли теплішало, та відновлювали подачу теплоносія, коли ставало холодніше. Також практикуємо подавати тепло відповідно до температурних режимів, тобто, вдень, коли температура повітря зростала, на кілька годин об’єкти теплопостачання зупиняли,  і відновлювали вже в другій половині дня, ближче до вечора. Такі дії дозволяють мешканцям економити на платі за послуги з теплопостачання, а нам – на енергоносіях. В сьогоднішній ситуації це дуже актуально», - зазначив директор ЛМКП «Львівтеплоенерго» Степан Пакіж.

Читайте також: Більше платити. Опалювальний сезон продовжили на місяць

Відповідно до розпорядження, керівники теплопостачальних підприємств повинні проводити щоденний моніторинг температури зовнішнього повітря для відновлення опалення споживачам, відповідно до температурного графіка подачі теплоносія. Опалення закладів освіти, охорони здоров’я та культури здійснюватиметься на підставі звернень керівників закладів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!