Чому міліція Львова посилено перевіряє арабів і кавказців?

2864 0
У Львові міліція активно перевіряє осіб арабської, кавказької та ромської національностей. Про це повідомив начальник міської міліції Сергій Зюбаненко.
Фото з Facebook Сергія Зюбаненка

Фото з Facebook Сергія Зюбаненка

«Мені відомо, що останнім часом з’явилась велика кількість скарг від громадян про те, що працівники міліції скрупульозно перевіряють, а у деяких випадках запрошують до міліції осіб арабської, кавказької та ромської національностей. Інформую, що на території міста Львова проводиться та надалі буде проводитись операція «Мігрант».Вона пов’язана із скоєнням деяких резонансних злочинів, ростом суспільного резонансу, а відтак і скарг мешканців Львова на певні правопорушення», – пише він у себе на Facebook.

Він додає: «Задля безпеки мешканців та гостей міста вважаю своїм обов’язком розуміти процес міграції та тимчасового проживання осіб із південних регіонів та правові підстави перебування гостей із арабською, кавказькою та ромською національностями (чим ці люди займаються, чим заробляють на життя тощо). Заздалегідь перепрошую за тимчасові незручності та дякую за толерантність і розуміння».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!