Невідомі зрізали дерева на Котлярській. Фото

3656 1
Мешканці вулиці хочуть висадити 24 декоративні дерева.
Фото Юлії Блонської

Фото Юлії Блонської

У Львові під час ремонту вулиці Котлярської невідомі зрізали три дерева. Ще троє дерев, згідно з проектом реконструкції вулиці, зрізали комунальники. Про це у коментарі Tvoemisto.tv розповів начальник відділу комунального господарства Галицької районної адміністрації Ігор Савка.

«Наші працівники виявили, що минулої та цієї ночі на Котлярській невідомі особи зрізали три дерева, які ми мали пересадити. Зараз ми збираємо усю інформацію і будемо звертатися з нею до поліції», – говорить він.

Читайте також: Декомунізуємо мозок: 7 міфів про побілку дерев і бордюрів

За його словами, проект реконструкції вулиці передбачав зрізання трьох старіших дерев та пересадку п’яти молодих. Троє дерев (горіх та дві тополі) зрізали комунальники, ще троє дерев з числа тих, які мали пересадити, зрізали невідомі.

Також Ігор Савка зазначив, що проект реконструкції не передбачає висадку нових дерев, але місцеві мешканці хочуть долучитись фінансово, щоб вздовж вулиці висадили додатково ще 24 сакури.

Читайте також: Чому на проспекті Свободи зріжуть дерева

Нагадаємо, 10 квітня Галицька райадміністрація Львова уклала угоду із ТОВ «Гаранспецбуд Лтд» щодо капітального ремонту дороги та тротуарів на вулиці Котлярській. Вартість закупівлі становить 2,2 млн гривень.

Пізніше, ЛМКП «Львівводоканал» почав заміну усіх комунікацій на вулиці. На це з міського бюджету виділили ще 8 млн гривень. Через будівельні роботи на вул. Котлярській від 13 квітня, з 17:00 і до 22:00 31 жовтня 2018 року на ній перекрито рух транспорту.

Назар Притула

Фото Юлії Блонської


Читайте також:
23 Серпня, 2018 18:58
Андрій Міщенко Дивина, чомусь "невідомі" мали ті самі обличчя, що і люди, які зрізали перші три дерева, і використовували ту саму техніку. Неймовірні речі у нас відбуваються, куди тому Копперфільду.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!