Чому на Львівщині сьогодні знову звучали сирени

41375 0
Станом на сьогодні і в місті, і в області ситуація залишається стабільною та спокійною.
Фото: lviv.web2ua.com

Фото: lviv.web2ua.com

Увечері та вночі з 2 на 3 березня на Львівщині знову лунали сирени, що сповіщали про повітряну тривогу в регіоні. Водночас станом на сьогодні і в місті, і в області ситуація залишається стабільною і спокійною.

«Так, було повідомлення – оперативна команда повітря – щодо запуску ракет. На Львівщину вони не долетіли», – каже він під час стріму Tvoemisto.tv на брифінгу сьогодні, 3 березня.

Читайте також: Як не втратити зв'язок у випадку надзвичайної ситуації

Нагадаємо, що через багато інформаційних ресурсів, які вчора дезінформували населення про початок та завершення повітряної тривоги, керівництво Львівської обласної військової адміністрації прийняло рішення обмежити повідомлення про повітряну тривогу на підставі воєнного стану в країні. Відтепер усі сповіщення будуть лише і виключно у телеграм-каналі Оповіщення ЦЗ.

Додамо, після сигналу тривоги необхідно увімкнути телевізор чи радіо та діяти відповідно до інструкцій. У будь-якому випадку сигнал «Повітряна тривога» означає, що маємо виконати такі дії: якщо ви вдома, вимкніть світло та газ, візьміть документи, необхідні ліки, трохи харчів та води і перейдіть у найближче укриття. Повідомте також сусідів та осіб з інвалідністю. Допоможіть їм перейти в укриття. Залишайтеся в укритті до наступного сигналу сирени, яка означає відбій повітряної тривоги. Не виходьте, доки не буде команда «Відбій повітряної тривоги».

Ольга Коваль

Відео Дар'ї Кучер


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!