Чому вздовж маршруту трамвая №6 бракує павільйонів на зупинках

2182 1
Раніше активісти скаржились на відсутність зупинок вздовж маршруту трамваю №6.
Фото: myvin.com.ua

Фото: myvin.com.ua

Активісти ГО «Зручне місто» на сторінці Гарячої лінії Львова у Facebook оприлюднили звернення до Шевченківської районної адміністрції з проханням встановити павільйони для очікування на зупинках громадського транспорту вздовж трамвайного маршруту №6.

За словами заступника голови Шевченківської районної адміністрації Святослава Костяка, облаштування павільйонів на зупинках громадського транспорту вздовж маршруту трамваю №6 не було передбачено проектом реконструкції вулиць Замарстинівської, Гайдамацької, Хмельницького та Промислової. Про це він повідомив в коментарі Tvoemisto.tv.

«У 2016 році було проведено реконструкцію, згідно з проектом облаштування павільйонів на зупинках громадського транспорту не було передбачено. Для того, щоб встановити павільйон, від проїжджої частини до нього має бути 2 метри. Враховуючи, що існуючі тротуари є вузькі, і в деяких місцях вони є шириною в 1 метр, павільойни там не встановлювались», – сказав він.

Читайте також: Реконструювати Замарстинівську почнуть у березні

За його словами, райадміністрація отримує скарги стосовно відсутності павільйонів, проте вони не можуть бути встановлені через невідповідність з державними будівельними нормами.

 

Читайте також:
3 Березня, 2018 06:14
Юрко Який ідіот робив цей проект? Де велодоріжки? Чому смуга руху авто звужується несподівано, хто проектував дебільну розмітку на перехресті промислової, б.хмельницького?
Переробіть!!!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!