Чому не варто скуповувати долари? Поради експерта

5954 1
Курс долара б’є історичні рекорди. Вчора та сьогодні він перевищує 14 грн/долар. Доки триватиме падіння гривні і коли чекати стабілізації курсу, дізналось Tvoemisto.tv.
Фото: nypost.com

Фото: nypost.com

Економічний експерт Міжнародного центру перспективних досліджень Олександр Жолудь радить не панікувати, адже гривня мала б трохи стабілізуватися. Про це, а також про те, як поводитись, аби не втрачати на стрибках курсу – він розповів Tvoemisto.tv:

1. Відбувається послаблення гривні, але ми не вважаємо, що це послаблення буде тривалим.

2. Через певний період буде посилення гривні, тому не рекомендуємо людям проводити скупівлю валюти.

3. Все буде залежати від того, як розвиватимуться політичні події в країні. Адже, на жаль, на сьогодні коливання залежать більше від політичної ситуації, ніж від економічної.

4. Не виключаю, що курс долара повернеться до 13 грн за долар. Думаю, це перспектива найближчих двох-трьох місяців.

5. Людям треба було давно вже заспокоїтися. Вони мали б давно зрозуміти, що завжди, коли вони виходять з відповідно купівлею чи продажем долара, то уже запізно. І вони програють, якщо активно рухаються в той чи інший бік.

"Тому людині, яка не займається цим професійно, грати і виграти на цьому не вийде", – каже експерт.

Читайте також: 5 порад від експерта: що робити з грішми в кризу


Читайте також:
27 Серпня, 2014 18:50
андрій а до чого тут люди? народ не має з чого скуповувати нереально дорогий долар! Погоду робить НБУ(Гонтарева) КМУ(Яценюк), вони не виконують своїх зобов язань, прямих зобов язань.Вони підтримують спекулятивний міжбанк та чорний ринок.Так що немає чого говорити про народ.Бо народ має на рукаї 110 того що мають рекетири при владі.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!