Чому Том Круз прилітав до Львова

17475 1
Можливо, Львів стане однією із голлівудських локацій.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

Учора, 2 жовтня, до Львова прилітав голлівудський актор, кінорежисер та продюсер Том Круз. Він зустрівся з очільниками міста та області, втім, причина його несподіваного візиту залишилась невідомою.

Як розповів у коментарі Tvoemisto.tv заступник міського голови Львова з питань розвитку Андрій Москаленко, одна із причин візиту Тома Круза до Львова – дослідження міста і вивчення можливості проведення тут зйомок. Деталей, зазначив, заступник міського голови, він розкрити не може, оскільки голлівудський актор має договори і дочасно інформацію не розголошує.

На запитання про те, чи долучені до процесу львівські кіноустанови, Андрій Москаленко сказав, що наразі ні.

«Формат такий, що розглядається можливість тих чи тих зйомок через компанії, що працюють напряму з Томом Крузом. Більше сказати не можу, поки триває переговорний процес», – зазначив він.

Читайте також: Український фільм «Гуцулка Ксеня» отримав головну нагороду на фестивалі в Японії

Том Круз прилетів до України на запрошення президента Володимира Зеленського.

57-річний актор відомий за фільмами «Місія нездійсненна», «Війна світів», «Останній самурай», «Ванільне небо», «Інтерв’ю з вампіром», «Людина дощу» тощо.

Олександра Бодняк


Читайте також:
3 Жовтня, 2019 09:03
Спостерігач А у Тома со-продюсером тут буде юр.особа "95 Квартал" (Кіпр), актори "Сватів" у епізодах, все логічно.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!