Чому у Львові евакуювали автомобіль патрульних

4870 0
У патрульній поліції спростували інформацію про те, що автівку евакуювали через порушення правил паркування.
Фото: Іван Клек/Facebook

Фото: Іван Клек/Facebook

Учора, 27 травня, львів’яни масово поширювали у соцмережах фотографію, на якій видно, як евакуатор забирає автівку патрульної поліції у центрі Львова. Першим фото у спільноті РагуLive поширив львів’янин Іван Клек.

«Евакуація за порушення правил паркування. То є Львів», – зазначив він у дописі до фото.

Читайте також: Я прийшов авта нема. Як у Львові забрати машину зі штрафмайданчика

Лише у цій спільноті фотографія набрала майже 2 тисячі поширень. Також фотографію поширили адміністратори спільноти Гаряча лінія міста Львова, що є офіційною групою Гарячої лінії ЛМР у Facebook. Тут у підписі до фото написали, що «у Львові можливо все».

Проте речниця патрульної поліції Львівської області Катерина Рибій спростувала інформацію про те, що автівку евакуювали через порушення правил паркування.

«Ви справді думаєте, що це через порушення? Не розповсюджуйте неправдиву інформацію! Авто мало технічну несправність і патрульні викликали евакуатор. Наступного разу, якщо поширюватиме фейки, подумайте, чи хотіли б ви, щоб такі створювали про Вас», – написала Катерина Рибій у Facebook.

Читайте також: «Сховай телефон»: львівські патрульні наносять попередження для пішоходів на тротуарах. Фото

Коли ж вона звернулась до адміністраторів Гарячої лінії з проханням виправити неправдивий допис, там зазначили, що не мають технічної можливості, а також – «права виправляти дописи мешканців». Автівка, за словами Катерини Рибій, вже знову на ходу.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!