Чому у Львові знову не вивозять сміття. Фото

5216 1
У міста знову виникли проблеми із вивезенням сміття. За словами Андрія Садового, 50 вантажівок, які транспортують сміття за межі міста, заблоковані.
Фото: Варта-1

Фото: Варта-1

У районі вулиць Володимира Великого – Наукової смітники переповнені. Відповідні фото мешканці публікують групі Варта-1 у мережі Facebook. Схожа ситуація на вулиці Кульпарківській, вулиці Низинній, Калнишевського та багатьох інших.

За словами міського голови Андрія Садового 50 машин, які транспортують відходи за межі Львівської області, зараз є заблоковані. «Всі перевізники Львова заявили, що вони фізично не мають, куди вивозити відходити за межі області. Зараз транспортувати відходи за межі Львівської області є не можливо, бо машини не вертаються. Претензій до львівської поліції нема, мова йде про ситуацію по Україні», – зазначив мер.

Читайте також: Львів’янам на замітку: як правильно сортувати сміття

Як повідомили в управлінні житлового господарства ЛМР, сьогодні вранці тверді побутові відходи не вивезли із 255 майданчиків, з них перевантаженими є 128. У Залізничному районі не вивезено сміття з 72 майданчиків, у Личаківському з 56, у Сихівському з 32, у Франківському з 71, у Шевченківському з 24.

Також сьогодні не вивезено сміття з Комунальної 6-тої міської поліклініки, що на вул. Медової Печери, 1. Обслуговує поліклініку фірма-перевізник ТОВ «ДВ-Екосвіт». З Комунальної міської дитячої клінічної лікарні, на вул. П.Орлика, 4. Обслуговує перевізник ТОВ «AVE-Львів». Та комунальної 3-тьої міської поліклініки (Дорожня поліклініка), вул. Повітряна, 99. Обслуговує перевізник ТОВ «Спецавтотранс Львів».

Читайте також: Хробаки, завод чи сортувальні майданчики: що врятує Львів від сміттєвого колапсу

Опублікував Ярослав Сиваківський


Читайте також:
20 Березня, 2017 16:42
axab Новоушицька селищна об’єднана територіальна громада втілює суттєві зміни у розвиток інфраструктури:
[***]://pvisti.info/index.php/politics/2993-i-navedut-poriadok
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!