Чому у Львові звільнили першого поліцейського

4616 0
Львівського поліцейського Олега Труша, який вчора побився із перехожим, звільнили. Про це журналістам повідомив очільник патрульної поліції Львова Юрій Зозуля.
Фото: portal.lviv.ua, gazeta.lviv.ua, dailylviv.com, rbc.ua, galfinance.com.ua

Фото: portal.lviv.ua, gazeta.lviv.ua, dailylviv.com, rbc.ua, galfinance.com.ua

Учора ввечері у Львові виник конфлікт між інспектором патрульної служби, який був не при виконанні обов’язків, та іншими львів’янами. «Поліцейський був в стані алкогольного сп’яніння і це не припустимо для правоохоронця. Тому сьогодні ми його звільнили», – повідомив Юрій Зозуля.

Читайте також: Місяць роботи львівської поліції у цифрах. Інфоргафіка

Він уточнив, що Олег Труш сьогодні мав вийти на чергування. «Навіть якщо цей інцидент і не став би відомим, цей працівник сьогодні все одно не зміг би адекватно виконувати свої обов'язки. Рішення про його звільнення приймав безспосередньо я», – додав Юрій Зозуля. Керівник патрульної поліції Львова також уточнив, що це перший випадок звільнення поліцейського з патрульної служби Львова.

Нагадаємо, зараз завершується підготовка нових інспекторів патрульної служби. Як повідомили Tvoemisto.tv у патрульній службі Львова, вже наприкінці жовтня 120 нових поліцейських вийдуть на патрулювання міста.

За матеріалами: dyvys.info, lviv.depo.ua, zaxid net

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!