Політична реклама

Конфлікт із Козловським та що не так з вулицею Бандери. Розмова з керівником фракції УГП у Львівській міськраді

2876 0
Чи думала партія про ребрендинг та про те, хто фінансує партію.
Фото: freepik.com

Фото: freepik.com

О 16.00 год 30 вересня на Тvoemisto.tv відбудеться розмова із керівником фракції Української Галицької партії у Львівській міськраді Тарасом Чолієм.

Тарас Чолій розповість, чому УГП висунула на голову Львівської ОТГ саме Юлію Гвоздович, а не його, чому партія, яка раніше об'єднувалася із «Голосом», на місцеві вибори йде самотужки та чи відбувся відтік людей з політсили.

Також розпитаємо, чи думала партія про ребрендинг, про те, хто фінансує партію і про конфлікт із львівським бізнесменом Григорієм Козловським. 

У 2018 році Тарас Чолій був ініціатором громадських слухань про реконструкцію вул. Бандери. Політик розповість, чи політизують зараз цю тему і де прогалина у комунікації міста з мешканцями вулиці.

Нагадаємо, у Львові триває серія викривальних виставок – «Вкрадено у львів’ян». Демонструючи її у двориках міста, активісти Української Галицької Партії таким чином прагнуть привернути увагу до проблеми розкрадання комунальної землі та будівель у Львові.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!