Чому Вам варто відвідати косметолога до Нового року?

3663 1
Уже зовсім скоро Новий рік, тож саме час починати підготовку до святкувань! Взимку наша шкіра потребує особливого догляду. Щоб виглядати неперевершено на корпоративі чи в гостях, потрібен не лише догляд, але й відпочинок. Tvoemisto.tv зібрало для вас поради про те, як піклуватися про шкіру обличчя, чому варто якнайшвидше піти до косметолога, які процедури з омолодження можна пройти у Львові та ще й отримати приємні бонуси.
Фото: cataloguespot.co.uk

Фото: cataloguespot.co.uk

Догляд за обличчям та тілом – це дуже відповідально, адже його мета – краса і здоров’я. У нас не завжди є час накласти зволожуючу маску чи провести пілінг-процедуру, проте фахівці радять змолоду не нехтувати доглядом за собою. І навіть якщо у вас немає проблем зі шкірою, їй все одно потрібна увага, запевняє завідувач відділенням Естетичної медицини медичного центру Oxford Mеdical у Львові Ярина Литвинчук.

Прості поради з догляду за шкірою обличчя від Ярини Литвинчук:

взимку обов’язково користуватися кремом відповідно до типу шкіри, але не зволожуючим, а живильним;

щоденно – доглядайте шкіру у чотири етапи: очищуйте, тонізуйте, живіть кремами відповідно до типу шкіри;

завжди: вмивайтеся хоча б раз на день. Змивайте косметику гелем для вмивання, а лише тоді користуйтеся молочком чи тоніком. Після цього – користуйтеся кремом.

Чому варто піти до косметолога уже сьогодні?

До Нового року без косметолога не обійтись! І не лише тоді, коли ви помітили «гусячі лапки» біля очей чи хочете скоректувати фігуру, наприклад, після пологів. Консультація з догляду чи порада щодо омолоджувальної процедури, яка підійде саме вам – це те, що ви зможете отримати у якісного фахівця.

«Лікар порадить Вам, чи варто і як саме лікувати навіть невеличкі подразнення чи захворювання шкіри, аби вони не прогресували, як краще скоректувати недоліки вашої фігури та дасть багато інших корисних порад. І дуже важливо звернутися до лікаря, якому можете довірити свою шкіру та тіло. Адже пошкодити обличчя легко, а повернути красу зможе лише професіонал. Саме тому багато людей користуються послугами одного, перевіреного, косметолога впродовж багатьох років», – пояснює лікар Ярина Литвинчук.

Чому Oxford Medical?

Медичний центр Oxford Medical пропонує безкоштовні консультації, а також великий спектр процедур по догляду та омолодженню шкіри обличчя та тіла, зокрема за технологією ELOS. Послуги Oxford Medical підходять як жінкам, так і чоловікам, що хочуть добре виглядати на свята.

«Наші процедури, розраховані на пацієнтів різного віку. Це як лікування прищів, так і епіляція чи корекція фігури, омолоджувальні апаратні та ін’єкційні процедури – контурна пластика, ботокс, зволоження, відновлення пружності шкіри», – розповіла Ярина Литвинчук. Детальніше про послуги медичного центру можна прочитати на сайті Oxford Medical.

«Перед процедурами ми обговорюємо з пацієнтами те, які у них є супутні захворюванню. Адже бувають і протипокази. Не проводимо ін’єкційні процедури вагітним та людям зі злоякісними новоутвореннями. Є також ряд захворювань, про які варто згадати у розмові з лікарем перед процедурами: автоімунні захворювання, цукровий діабет тощо», – пояснює лікар Ярина Литвинчук.

Як потрапити на прийом до кваліфікованого косметолога?

Записатися на прийом до косметолога в медичному центрі Oxford Medical можна за такими номерами телефону: (032)245-00-00, (050)245-00-00.

Як отримати бонус?

Увага! До 15 грудня замовивши апаратну чи ін’єкційну процедуру в медичному центрі Oxford Medical, ви стаєте учасником розіграшу путівки на спа-вікенд для двох. У спа-комплексі на вас чекає сауна, басейн, процедури омолодження – усе для приємних вихідних з подругою чи коханим!

®


Читайте також:
10 Грудня, 2014 15:42
Інна дякуємо за рекламу
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!