На правах реклами

Стильна побутова техніка за привабливою ціною. Як правильно обрати холодильник

1595 0
Важливими характеристиками сучасного холодильника, крім тривалості зберігання свіжої їжі й заморожування продуктів, є внутрішня місткість камери, додаткові функції швидкого заморожування чи охолодження, стильний дизайн та низьке споживання енергії.

Про характеристики й особливості холодильних камер білоруського бренду Атлант ми запитали у консультантів гіпермаркету електроніки та побутової техніки Eldorado.

Переваги холодильників Атлант

Отже, Атлант холодильник – звична побутова техніка у стильній обгортці за привабливою ціною. За що цінують холодильники цього бренду?

  • Механічне управління з двома регуляторами, завдяки чому перепади напруги не зашкодять техніці;
  • вбудована електроніка, що сама вимикає компресор у разі ймовірного перегріву, діагностує та встановлює температуру;
  • низький рівень шуму, у середньому 39 дБ, і низьке енергоспоживання класу А+;
  • немає потреби періодичного розморожування: лід, що з’являється, тане автоматично, після чого випаровується назад у морозильну камеру;
  • система Fresh приваблює тим, що зберігається природна вологість продуктів (без ефекту висушування, як у деяких інших холодильниках);
  • двері легко перевісити, завдяки чому можна перепланувати розташування побутової техніки.

Багатьом споживачам подобається класичний дизайн у кольорі «металік». Для невеликих кухонь розроблені вузькі моделі, що мають компактні габарити, екологічно чистий пластик і низьку вартість.

Білоруська компанія регулярно поповнює серійну лінійку преміальними та бюджетними моделями, що відповідають стандартам безпеки й ергономіки. Кожен сантиметр простору використаний для збільшення місткості холодильника.

На що звертати увагу під час купівлі холодильника

Важливі характеристики:

  • рівень шуму до 42–44 дБ – добрий показник, та принципову роль він відіграє лише тоді, коли кухня поєднана зі спальнею чи вітальнею;
  • внутрішні полиці із загартованого скла найбезпечніші та міцні;
  • встановлений дисплей дає змогу стежити за температурою всередині холодильника;
  • час автономної роботи – важливий показник у разі регулярних вимикань електроенергії. Просунуті моделі підтримують роботу без мережі до 30-40 годин, зберігаючи холод на тому самому рівні;
  • наявність двох компресорів значно підносить ціну, проте дає змогу вимикати одну з камер на час відпустки, щоб заощаджувати ваші гроші. Вирахуйте габарити, щоб холодильник дійсно помістився і не заважав вільному пересуванню або готуванню;
  • вбудовані моделі виглядають стильно, але коштують дорожче, а корисний об’єм мають менший;
  • вузькі моделі на 120 л – ідеальний варіант для невеликої кухні у 6–8 кв.м.

Скільки коштуватиме хороший холодильник

Вартість холодильника залежить від вбудованого компресора – до 30% від ціни. Впливає на здорожчання і наявність другого механізму перекачування парів фреону та гучність роботи агрегата. Збільшують ціну й екологічне чи антибактеріальне покриття пластику для убезпечення продуктів від псування через бактерії. Підвищити ваші витрати може наявність функції автономної роботи, адже від цього залежить стійкість техніки до стрибків напруги або вимкнення мережі.

Бюджетний сегмент холодильників «Атлант» починається від 3-7 тисяч гривень за холодильну камеру без морозилки. Вигідний варіант для молодих людей, які тільки почали винаймати квартиру.

Моделі середньої ціни, від 8 до 11 тисяч гривень, вирізняються довговічністю, великим корисним об’ємом, класом енергоспоживання А+ та вбудованим морозильним блоком.

Преміальний сегмент від 11,5 тисяч гривень сподобається тим, хто полюбляє запастися продуктами та збирається користуватися технологію Fresh і режимом «Відпустка».

Вбудований захист від дітей, льодогенератор, підставка для пляшок, фільтр запахів, звуковий таймер – це також переваги побутової техніки «Атлант».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!