Чому варто поїхати на «Файне місто»: локація, учасники, майстерні

3746 0
Цими вихідними, 3-5 липня, на території міжнародного аеропорту «Тернопіль» відбудеться щорічний міжнародний музичний фестиваль. Цього року фестиваль триватиме 3 дні, а не 2, як в попередні роки, збільшиться територія наметового містечка, як і самого фестивалю, кількість сцен зросте мінімум до 4-ох та значно розшириться географія учасників фестивалю. Крім українських виконавці на фестивалі будуть представлені гурти з таких країн, як Австралія, Франція, Швеція, Австрія, Польща, Грузія, Росія, Білорусь. Tvoemisto.tv пропонує ознайомитись із програмою, учасниками та розвагами фестивалю.

Локація:

Фестиваль «Файне Місто» – буде проходити на території міжнародного аеропорту «Тернопіль», в селі Смиківці, яке знаходиться всього в 5-ти кілометрах від Тернополя в напрямку Хмельницького (траса E-50), що сприяє зручному та легкому добиранню на фестивальну територію.

Зі сторони Тернополя доїхати до фестивалю автомобілем можна автострадою Е50 (підволочиське шосе). Пункт призначення – міжнародний аеропорт «Тернопіль» (5-й кілометр), перед автобосною зупинкою с. Смиківці повернути направо, де і розпочинається фестивальна територія. Зі сторони Хмельницького доїхати до фестивалю можна автострадою Е50 (підволочиське шосе). За автобусною зупинкою с. Смиківці повернути наліво , де і розпочинається фестивальна територія. GPS координати фестивалю Файне Місто 49.527551, 25.698627

 Доїзд з Тернополя

Від залізничного вокзалу:

Варіант «А» – маршруткою № 15 від зупинки «Залізничний вокзал» потрібно доїхати до Збаразького повороту, потім пересісти будь-яку маршрутку або автобус , який рухається в сторону аеропорту. На зупинці с. Смиківці потрібно вийти (не стосується фестивальної маршрутки – вона довозить під фестиваль) і рухатись згідно фестивальних вказівників – незручний варіант.

Варіант «Б» – пройти 300 м до тролейбусної зупинки «Євроринок», і тролейбусом № 1,2, 10 доїхати до Збаразького повороту, На Збаразькому повороті пересісти на будь-яку маршрутку чи автобус , який рухається в сторону с. Смиківці. На зупинці с. Смиківці потрібно вийти і рухатись згідно фестивальних вказівників - рекомендований варіант

Від автовокзалу:

Маршрутками № 7, 12, 13, 18 доїхати до Збаразького повороту, потім пересісти будь-яку маршрутку чи автобус , який рухається в сторону аеропорту. На зупинці с. Смиківці потрібно вийти (не стосується фестивальної маршрутки - вона довозить під фестиваль) і рухатись згідно фестивальних вказівників.

Учасники:

СКРЯБІН та друзі, БУМБОКС, BRUTTO (Білорусь-Україна), ЭЛИЗИУМ (Росія), THE HARDKISS, O. TORVALD, DAVE EVANS – 1-ий вокаліст AC/DC (Австралія), ALL FACES DOWN (Австрія), КАРНА, ТАБУЛА РАСА, ФІОЛЕТ, ТІНЬ СОНЦЯ, EPOLETS, ФЛІТ, BRUNETTES SHOOT BLONDES, VIVIENNE MORT, ГАПОЧКА, ТОСТЕР, RIDEAU (Швеція), JINJER, SKINHATE, MORPHINE SUFFERING, LATUR, SCRATCH THE FLOOR, DIMICANDUM, BRAINCOATS (Швеція), O’Hamsters, ОДИН В КАНОЕ, HELL:ON, MAiAK, НАСТЯЗНИКАЄ, D/C TRAIN – AC/DC tribute, BLOOD BROTHERS – IRON MAIDEN tribute, WIND OF CHANGE – SCORPIONS tribute, РИЧИ КОЛЮЧИЙ – RAMMSTEIN tribute, PANIVALKOVA, СЕРЦЕВИЙ НАПАД, MARIJA CHEBA, ПЛЕСО, SCIANA (Білорусь), SHELDON COOPER – SUM 41 tribute, ZAPASKA, РОЛЛІКС, LIKA BUGAEVA, DAKOOKA, SECRET AVENUE, SCREAM INC. – METALLICA tribute, LAKEWAY, SALE ONLY, EBOLA, RATBITE, ERIS IS MY HOMEGIRL, ПНД, CHEROKEY, АННА, PIANO, SWITCH ON THE LIGHT, LOS COLORADOS, Біла Вежа, Shmir Soundsystem, Ausweis Controller, PJN SOUND & MC JAMPYTA MAN, Whatafunk CrewWhatafunk Crew, Nazar-I, DJAmaica, DREAD, Dubmasta & Boochyaman, Макс Рудской, PlusStepper.

Творчі студії:

Близько 100 хендмейкерів приїдуть в Тернопіль на фестиваль «Файне Місто». Відтак відвідувачі зможуть взяти участь у творчих майстер-класах та придбати оригінальні сувеніри на творчому ярмарку.

Координатор ярмарку Оля Биндас зазначила: «У нас буде спеціальна зона, де зберуться українські хендмейкери. Загалом чекаємо майстрів з Харкова, Одеси, Івано-Франківщини та інших куточків країни. З Тернополя буде також близько 8 майстрів. На ярмарці можна буде купити прикраси з дерева, шкіри, срібла та вовни,  будуть футболки з вишивкою і патріотичною символікою, торби з льону і кераміка. Також продаватимуть вишиванки, рюкзаки та інші цікаві речі».

Щодня для відвідувачів фестивалю будуть організовувати кілька майстер-класів, де можна буде безкоштовно виготовити собі сувенір чи навчитись новій техніці. 

Більше інформації про квитки, наметове містечко та розваги шукайте на сайті фестивалю. Також львів'яни можуть придбати квитки на kasa.in.ua.

Зображення: fainemisto.com.ua.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!