Чому варто поїхати на «ТуСтань! – 2015». Три причини

4249 0
Із 31 липня до 2 серпня на Львівщині проходитимуть ювілейні дні української середньовічної культури «Ту Стань! – 2015». Відвідувачі зможуть насолодитися прекрасними краєвидами та відчути дух українського середньовічного життя. Tvoemisto.tv пропонує ознайомитися із попередньою програмою вже десятого Фестивалю.
фото: tustan.ua

фото: tustan.ua

1.  Чудова локація. Місце проведення Фестивалю української середньовічної культури «Ту Стань! – 2015» не змінилося. Як і в попередні роки, події відбуватимуться в селі Урич Сколівського району Львівської області. До локації можна дістатися спеціально підготовленим транспортом. Замовити місце в автобусі, що слідуватиме на Фестиваль, можна за телефоном +38 067 939 86 77.

2.  Неординарні розваги. Середньовічний табір, танці, турнір, бугурти, змагання на конях та штурм фортеці влаштують реконструктори. На ярмарку торгуватимуть різноманітним крамом. На імпровізованих подвір’ях запропонують ознайомитись із середньовічними ремеслами. За бажання відвідувачі зможуть повправлятись у створенні давніх виробів.

3.  Можливість навчитися новому. Під час Фестивалю діятиме Середньовічний університет. Охочі матимуть нагоду прослухати лекції та долучитися до дискусій про стан культури в час війни, історію та давні ремесла. На «Ту Стань! – 2015» працюватимуть театральна та дитяча галявини, духовна територія. Також запланована ватра й кіноніч. Протягом Фестивалю відвідувачів розважатимуть вуличні музики.

Організатори обіцяють, що з часом програма розшириться. Усі оновлення можна буде відслідкувати на сайті та в соціальних мережах.


 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!