Чому варто зайнятись йогою. 7 причин

3224 0
Бажаєте вдосконалити свій фізичний і духовний стан? Спробуйте зайнятися йогою. Постійна практика позитивно вплине на весь організм. Пропонуємо ознайомитися з 7 головними вигодами від занять йогою.
фото: indrayoga, kievyogastudio.com, vk.com

фото: indrayoga, kievyogastudio.com, vk.com

1. Покращення сну

Регулярні заняття йогою дозволять назавжди забути про порушення сну. Зранку ви завжди будете в гарному настрої та сповнені сил.

2. Можливість розслабитися

Йога допоможе зняти стрес.  Постійна практика врятує від депресії, нервових розладів.

3. Заряд енергії

Йога буде справжньою панацеєю для людей, які страждають від хронічної втоми. Заняття позбавлять вас від пасивності, апатії і, навіть, ліні.

4. Покращення пам’яті

Регулярна практика позитивно впливає на пам'ять. Заняття зможуть покращити вашу концентрацію, пришвидшать реакцію.

5. Гарний емоційний стан

Йога дозволяє позбутися від негативу. Вона розвиває доброзичливість, почуття співпереживання. Заняття допоможуть досягти внутрішньої гармонії.

6. Слухняне тіло

Із йогою ви з легкістю приведете до ладу тіло. Заняття допоможуть позбутися проблем з кістками, м’язами, суглобами, спиною. Постійна практика позбавить зайвих кілограмів.

7. Покращення здоров’я

Заняття йогою позитивно впливають на всі системи організму людини. Із часом ви забудете про найдрібніші проблеми зі здоров’ям.

За інформації: sashaosypenko.blogspot.com, smailikof.com, femel.com.ua.

Підготувала Ірина Савченко

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!