Чому я не хочу повертатись до СРСР. Львів'ян запрошують на поетичний вечір-дискусію

1690 0
Вхід на захід вільний.
Фото: Територія терору

Фото: Територія терору

Львів’ян запрошують на поетичний вечір-дискусію «Чому я не хочу вертатись до СРСР?», який відбудеться у музеї «Територія терору» у четвер, 27 серпня, о 19:00 год. Про це повідомляють організатори.

Участь у вечорі візьмуть Галина Крук, Григорій Семенчук, Ірина Старовойт, Любомир Серняк, Назар Данчишин, Катерина Міхаліцина, Юлія Мусаковська. Модеруватиме захід Єва Якубовська, засновниця театрального фестивалю «Кіт Ґаватовича».

Назва події нагадує відомий однойменний памфлет Івана Багряного, у якому автор, що опинився в еміграції, описав жахи комуністичного режиму, а отже, й мотиви свого вигнання.

Львів’ян запрошують поміркувати над тим, наскільки ми є незалежними від привидів минулого, породжених радянською системою.

«Частина авторів, які візьмуть участь у заході, народилися у незалежній Україні, але, як не парадоксально, «совок» застали. Почитаємо тематичні поезії, поспілкуємося заради осмислення вкрай актуальної теми – поступу до справжньої Незалежності. Символічно й те, що ця подія відбудеться в день народження Івана Франка», – йдеться у повідомленні.

Вхід вільний. За умов карантину кількість місць буде обмеженою, тому потрібно заповнити реєстраційну форму для участі у події.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!